Home New Voices
PDF  | Afdrukken |

 

 

Jubileumconcert Antwerpen

 0001

 

 

 Zaterdag 22 juni vervolgt New Voices haar Jubileumtour door een concert te geven bij onze zuiderburen in de Norbertuskerk te Antwerpen, België. Het concert begint om 20:00uur en het koor, dat dit jaar haar 15-jarig bestaan viert, brengt liederen ten gehore zoals: het Requiem en het Geistliches Lied van J. Brahm, God be in my head van J. Rutter en het jubelende Gloria van Vivaldi.

  

 

 koor vooraangezicht

 

 

New Voices is op zoek naar nieuw leden

We zijn op zoek naar nieuwe leden voor alle partijen. Zingt u graag tot eer van God? Wilt u uw stem op peil brengen via onze Voice Coaching? Dan komt u in aanmerking om lid te worden van ons koor. Wij nodigen iedereen die minimaal 18 jaar oud is van harte uit om mee te zingen op onze repetitieavonden op maandagavond in het Dorpshuis in Polsbroek van 20.00 tot 22.00 uur.

Als u graag eerst wilt kennismaken met onze concerten, kom dan op zaterdagvond 19 januari 2019 naar de Hoeksteen in Schoonhoven.

Wij zijn een gemengd christelijk regionaal koor dat uniek is door de kwaliteit die wij willen neerzetten. We zingen tot eer van God en vinden het belangrijk om dat goed te doen. Als u lid wilt worden, moet u daarom eerst worden toegelaten tot Voice Coaching. De uitslag kan zijn dat u zonder meer wordt toegelaten, of dat u met steun in de rug wordt toegelaten. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we u vragen om een tijdje zangles te volgen. Met de juiste tools kan uw stem dan op peil worden gebracht. We zien er naar uit om je te ontmoeten en samen mooie muziek te maken.

 

 

 

Kijk voor de concerten in de Concertagenda.

 


koor01 medium

 

Zin om te komen zingen bij New Voices? Kom gerust een keer op een repetitieavond kijken.

Klik hier voor meer informatie.

 

cultuurfondsvierkant kleur

Prins Bernhard Cultuurfonds