Home New Voices
PDF  | Afdrukken |

 

 

NV Open Concert Montfoort 1 page 001

 

Inloopconcert Montfoort 14 september 2019

 

 

Op 14-09-2019 om 15.30 kunt u in de Grote of Sint Janskerk van Montfoort komen luisteren naar New Voices onder leiding van Arjan Veen. Tijdens een inloopconcert zingen zij een dwarsdoorsnede van hun repertoire. U moet dan denken aan muziek van Mozart, Brahms en Mendelsohn, maar ook Rutter en Gjeilo. Een aantrekkelijk programma voor een breed publiek. Zeggen deze namen niets, kom dan ervaren hoe “schoon” deze muziek is. Beroeren deze namen een snaar, dan is het vast niet moeilijk om enthousiasme te kweken. Het voordeel van een inloopconcert is dat u er ook weer uit kunt lopen. Uiteraard gaan wij ons best doen om dat te voorkomen. En wie weet, misschien is er wel de behoefte om mee te zingen. Dat treft dan want New Voices verwelkomt u graag als lid. In ieder geval van harte welkom. De entree is gratis, er is wel een collecte na afloop!

 

  

 

 koor vooraangezicht

 

 

New Voices is op zoek naar nieuw leden

We zijn op zoek naar nieuwe leden voor alle partijen. Zingt u graag tot eer van God? Wilt u uw stem op peil brengen via onze Voice Coaching? Dan komt u in aanmerking om lid te worden van ons koor. Wij nodigen iedereen die minimaal 18 jaar oud is van harte uit om mee te zingen op onze repetitieavonden op maandagavond in het Dorpshuis in Polsbroek van 20.00 tot 22.00 uur.

Als u graag eerst wilt kennismaken met onze concerten, kom dan op zaterdagvond 19 januari 2019 naar de Hoeksteen in Schoonhoven.

Wij zijn een gemengd christelijk regionaal koor dat uniek is door de kwaliteit die wij willen neerzetten. We zingen tot eer van God en vinden het belangrijk om dat goed te doen. Als u lid wilt worden, moet u daarom eerst worden toegelaten tot Voice Coaching. De uitslag kan zijn dat u zonder meer wordt toegelaten, of dat u met steun in de rug wordt toegelaten. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we u vragen om een tijdje zangles te volgen. Met de juiste tools kan uw stem dan op peil worden gebracht. We zien er naar uit om je te ontmoeten en samen mooie muziek te maken.

 

 

 

Kijk voor de concerten in de Concertagenda.

 


koor01 medium

 

Zin om te komen zingen bij New Voices? Kom gerust een keer op een repetitieavond kijken.

Klik hier voor meer informatie.

 

cultuurfondsvierkant kleur

Prins Bernhard Cultuurfonds