Home New Voices
PDF  | Afdrukken |

 

 

  

koor vooraangezicht

BEELD: CRK 'New Voices' bij deelname aan een dienst in de Gerarduskapel in het Limburgse Wittem.

 

 

'NEW VOICES' IS OP ZOEK NAAR NIEUWE LEDEN

We zijn op zoek naar nieuwe leden voor alle partijen. Zingt u graag tot eer van God? Wilt u uw stem op peil brengen via onze voice-coaching? Dan komt u in aanmerking om lid te worden van ons koor. Wij nodigen iedereen vanaf 18 jaar hartelijk uit om te komen meezingen op onze repetitieavonden. We repeteren iedere maandagavond in het 'Dorpshuis' in Polsbroek van 20:00 tot 22:00 uur.

Wij zijn een gemengd christelijk regionaal koor dat uniek is door de kwaliteit die wij willen neerzetten. We zingen tot eer van God en vinden het belangrijk om dat goed te doen. Als u lid wilt worden, moet u daarom eerst worden toegelaten tot voice-coaching. De uitslag kan zijn dat u zonder meer wordt toegelaten, of dat u met steun in de rug wordt toegelaten. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we u vragen om een tijdje zangles te volgen. Met de juiste tools kan uw stem dan op peil worden gebracht. We zien er naar uit om je te ontmoeten en samen mooie muziek te maken.

Kijk voor meer informatie op deze website: http://newvoices.nl/newvoices/11-eerstvolgende-concert

Kijk voor de concerten in de Concertagenda.

Zin om te komen meezingen met 'New Voices'? Kom gerust een keer op een repetitieavond kijken. Weet u/je hartelijk welkom! Klik hier voor meer informatie 

cultuurfondsvierkant kleur

Prins Bernhard Cultuurfonds