nieuws

Elke maandagavond van 20:00 - 22:00 uur repeteert ‘New Voices’ onder leiding van André van Vliet in het Dorpshuis, gelegen naast de Nederlands Hervormde kerk van Polsbroek.

De avond wordt begonnen met gebed en mededelingen. Daarna zingt het koor in; dit om de stem warm te maken en bepaalde technieken aan te leren en/of te oefenen. Hierna volgt het instuderen van de muziek.

Via de website kunnen koorleden inloggen en daar de muziek oefenen, die de dirigent per partij heeft ingezongen. Een groot voordeel hiervan is, dat tijdens de repetitieavonden niet elke noot ingeoefend hoeft te worden, en dus men veel meer komt tot musiceren; het polijsten van het muziekstuk, accenten leggen en het brengen van een lied naar een hoger niveau.

Na een korte pauze, tussen 21:00 – 21:15 uur, waar onder het genot van koffie/thee met koek gezellig gepraat kan worden, vervolgt het tweede deel van de repetitieavond. Om 22:00 uur wordt de avond met gebed afgesloten.

Zin om eens te komen kijken, luisteren en meezingen? U bent van harte welkom tijdens deze repetitieavonden. We zijn nog steeds op zoek naar ambitieuze zangers. Voor meer informatie kunt contact opnemen met Nella Smit (01823785872), of een vraag mailen via ons contactformulier.

# Feednaam # Onderwerpen