Home New Voices
PDF  | Afdrukken |

 

Flyer nieuwjaarsconcert 20190119

 

Nieuwjaarsconcert 19 januari 2019

Als alle kersconcerten voorbij zijn en het nieuwe jaar 2019 is aangevangen zal op D.V. zaterdag 19 januari in de Grote of Bartholomeuskerk te Schoonhoven het Christelijk Gemengd Koor New Voices haar traditionele Nieuwjaarsconcert geven o.l.v. Arjan van Veen.

Komend jaar zingt New Voices romantische muziek. De eerste keer natuurlijk in ons traditionele nieuwjaarsconcert met borrel in de Grote of Bartholomeuskerk te Schoonhoven. Medewerking is er van violiste Lianne Visser en organist Gerben Mourik.

Het Christus Factus Est van Anton Bruckner en het Geistliches Lied van Johannes Brahms zal klinken. Ook Engelstalige liederen zoals het bekende A Clare Benediction van John Rutter, het prachtige werk van John Ireland's Greater Love Hath No Man en het ingetogen Jesu, The Very Thought of Thee van E.C. Bairstow zullen de luisteraars ontroeren. Van harte welkom in het nieuwe jaar! Kaarten 15 euro aan de kassa of met korting via deze link:

header logo

 

 koor vooraangezicht

 

 

New Voices is op zoek naar nieuw leden

We zijn op zoek naar nieuwe leden voor alle partijen. Zingt u graag tot eer van God? Wilt u uw stem op peil brengen via onze Voice Coaching? Dan komt u in aanmerking om lid te worden van ons koor. Wij nodigen iedereen die minimaal 18 jaar oud is van harte uit om mee te zingen op onze repetitieavonden op maandagavond in het Dorpshuis in Polsbroek van 20.00 tot 22.00 uur.

Als u graag eerst wilt kennismaken met onze concerten, kom dan op zaterdagvond 19 januari 2019 naar de Hoeksteen in Schoonhoven.

Wij zijn een gemengd christelijk regionaal koor dat uniek is door de kwaliteit die wij willen neerzetten. We zingen tot eer van God en vinden het belangrijk om dat goed te doen. Als u lid wilt worden, moet u daarom eerst worden toegelaten tot Voice Coaching. De uitslag kan zijn dat u zonder meer wordt toegelaten, of dat u met steun in de rug wordt toegelaten. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we u vragen om een tijdje zangles te volgen. Met de juiste tools kan uw stem dan op peil worden gebracht. We zien er naar uit om je te ontmoeten en samen mooie muziek te maken.

 

 

 

Kijk voor de concerten in de Concertagenda.

 


koor01 medium

 

Zin om te komen zingen bij New Voices? Kom gerust een keer op een repetitieavond kijken.

Klik hier voor meer informatie.

 

cultuurfondsvierkant kleur

Prins Bernhard Cultuurfonds