Home New Voices
PDF  | Afdrukken |

30265079 1812124585749401 5540708477040924183 n
Op zaterdag 28 april a.s. vindt een bijzonder concert plaats. Met als thema ‘Hope and Glory’ verzorgen de Schoonhovense muziekvereniging T.A.V.E.N.U. en het koor New Voices uit Polsbroek een avond met indrukwekkende muziek. Het concert vindt plaats in de Grote of Sint Michaelskerk in Oudewater. De kerk is open vanaf 19.30 uur terwijl het concert zelf om 20.00 uur begint. 
De algehele leiding is in handen van dirigent Dick Jan Veerbeek. 
 
Het thema ‘Hope and Glory’ zal doorklinken in stukken zoals als Land of Hope and Glory (Pomp and Circumstance) van Edward Elgar en The Exodus song van Pat Boone, bekend van de film Exodus uit 1960. Het beloofde land als baken van hoop en uitzicht op de glorieuze tijd die velen verwachten onder de Messias. Ook zal onder meer het Sanctus van Karl Jenkins te horen zijn en Agnus Dei van Händel. Eén van de hoogtepunten van de avond is ongetwijfeld het werk Missa Brevis van Jacob de Haan waarbij koor en orkest inclusief koperkwartet u een klein half uur muzikaal meenemen in deze uitvoering. De mis bevat een zetting van de vijf gewone delen van het misordinarium (Kyrie, Gloria, Credo, Sanctus met Benedictus en Agnus Dei) en kent een relatief korte uitvoeringstijd
Kaarten zijn via onderstaande link MIJN TOEGANGSKAART online verkrijgbaar of via 0182-785872 te bestellen voor  €7,50 per stuk. Aan de kassa voorafgaand aan het concert zijn de kaarten verkrijgbaar voor €10,- per stuk.
 
U bent van harte welkom bij dit indrukwekkende concert op een bijzondere locatie.
 
header logo
 

 

Kijk voor de concerten in de Concertagenda.

 

koor01 medium

 

Zin om te komen zingen bij New Voices? Kom gerust een keer op een repetitieavond kijken.

Klik hier voor meer informatie.

 

cultuurfondsvierkant kleur

Prins Bernhard Cultuurfonds