Home New Voices
PDF  | Afdrukken |

 

koor vooraangezicht

 

Open Concert Bartholomeusdag 2018

Op 29 september 2018 is in Schoonhoven de Bartholomeusdag. Van heinde en ver komt men op die dag naar de zilverstad. Wij zullen die dag opvrolijken met een open concert. Onder leiding van onze dirigent Arjan Veen en pianist Peter Sluijs zullen wij in de Grote of Bartholomeuskerk onze klassieke highlights laten horen. Het concert begint om vier uur.

De Bartholomeusdag biedt ons een mooie kans om ook als stad de eer aan God te geven. Dat doen we door het zingen van christelijke klassieke muziek. Mozart, Vivaldi, Händel, maar ook ons ‘eigen werk’ zal klinken in de titel: If you love me, dat Lennart Morée speciaal voor het koor heeft geschreven.

Het concert hebben we laagdrempelig en vreugdevol ingevuld, omdat God de deur wijd openzet naar iedereen om Zijn liefde te ontvangen en zich te verheugen in de ontmoeting tussen mens en Schepper. Daarom zullen tijdens het concert de deuren ook open zijn, zodat iedereen in en uit kan lopen. Wie de klanken van bijvoorbeeld Hallelujah van Händel dan hoort, kan zomaar nieuwsgierig worden en binnenwandelen in de Grote kerk. Daar krijgen mensen een foldertje en worden ze welkom geheten. We zien u graag op 29 september!


 

NV Concert Schoonhoven Najaar 2018 page 001New Voices is op zoek naar nieuw leden

We zijn op zoek naar nieuwe leden voor alle partijen. Zingt u graag tot eer van God? Wilt u uw stem op peil brengen via onze Voice Coaching? Dan komt u in aanmerking om lid te worden van ons koor. Wij nodigen iedereen die minimaal 18 jaar oud is van harte uit om mee te zingen op onze open repetitieavond op maandagavond 8 oktober 2018 in het Dorpshuis in Polsbroek van 20.00 tot 22.00 uur.

Als u graag eerst wilt kennismaken met onze concerten, kom dan op zaterdagmiddag 29 september 2018 naar de Grote of Bartholomeuskerk in Schoonhoven. Om 16.00 uur geven we daar een open concert.

Wij zijn een gemengd christelijk regionaal koor dat uniek is door de kwaliteit die wij willen neerzetten. We zingen tot eer van God en vinden het belangrijk om dat goed te doen. Als u lid wilt worden, moet u daarom eerst worden toegelaten tot Voice Coaching. De uitslag kan zijn dat u zonder meer wordt toegelaten, of dat u met steun in de rug wordt toegelaten. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we u vragen om een tijdje zangles te volgen. Met de juiste tools kan uw stem dan op peil worden gebracht. We zien er naar uit om je te ontmoeten en samen mooie muziek te maken.

 

 

 

Kijk voor de concerten in de Concertagenda.

 


koor01 medium

 

Zin om te komen zingen bij New Voices? Kom gerust een keer op een repetitieavond kijken.

Klik hier voor meer informatie.

 

cultuurfondsvierkant kleur

Prins Bernhard Cultuurfonds