Home New Voices
PDF  | Afdrukken |

 

flyer paasconcert 2019

 

Passieconcert The Crucifixion 

 

Op 13 april staat New Voices samen met solisten Henk Stoeten en Peter van Beekum voor een passieconcert in Linschoten onder leiding van dirigent Arjan Veen.

Nederland kent een rijke traditie op het gebied van passiemuziek. Back natuurlijk, maar er is door de eeuwen heen nog veel meer indrukwekkende muziek voor de lijdenstijd geschreven. Het koor zingt The Crucifixion, een Engelstalige cantate van John Stainer (1887). Het lijdensevangelie krijgt door woord en muziek op een indrukwekkende manier gestalte als we Christus volgen van Gethsemane naar Golgotha en ons bezinnen op Zijn lijden.

 

Het concert is op zaterdag 13 april om 20.00 en vindt plaats in ’t Kruispunt, Nieuwe Zandweg 16 in Linschoten. Kaarten a € 10,- (€ 8,- in de voorverkoop) zijn te verkrijgen via 0182-785872 of via Mijn Toegangskaart.

 

 

 

header logo

 

 koor vooraangezicht

 

 

New Voices is op zoek naar nieuw leden

We zijn op zoek naar nieuwe leden voor alle partijen. Zingt u graag tot eer van God? Wilt u uw stem op peil brengen via onze Voice Coaching? Dan komt u in aanmerking om lid te worden van ons koor. Wij nodigen iedereen die minimaal 18 jaar oud is van harte uit om mee te zingen op onze repetitieavonden op maandagavond in het Dorpshuis in Polsbroek van 20.00 tot 22.00 uur.

Als u graag eerst wilt kennismaken met onze concerten, kom dan op zaterdagvond 19 januari 2019 naar de Hoeksteen in Schoonhoven.

Wij zijn een gemengd christelijk regionaal koor dat uniek is door de kwaliteit die wij willen neerzetten. We zingen tot eer van God en vinden het belangrijk om dat goed te doen. Als u lid wilt worden, moet u daarom eerst worden toegelaten tot Voice Coaching. De uitslag kan zijn dat u zonder meer wordt toegelaten, of dat u met steun in de rug wordt toegelaten. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we u vragen om een tijdje zangles te volgen. Met de juiste tools kan uw stem dan op peil worden gebracht. We zien er naar uit om je te ontmoeten en samen mooie muziek te maken.

 

 

 

Kijk voor de concerten in de Concertagenda.

 


koor01 medium

 

Zin om te komen zingen bij New Voices? Kom gerust een keer op een repetitieavond kijken.

Klik hier voor meer informatie.

 

cultuurfondsvierkant kleur

Prins Bernhard Cultuurfonds